Wordfeud norsk

Wordfeud har tatt verden med storm! Wordfeud Fanside!

Daglig kaster et hav av nye spillere seg fortsatt over det Scrabble-inspirerte spillet, og populariteten øker stadig!

Wordfeudnorsk.no er ikke en offisiell nettside for Wordfeud, men et samlingssted for vi som er fan av Wordfeud, dvs. vi som faktisk elsker Wordfeud og som liker å spille Wordfeud på norsk, ev. på andre språk.

Hekta på Wordfeud?

Gründeren av det fantatstiske spillet er Håkon Bertheussen (fra Norge), og vi retter en stor takk til han for en magisk, spennende, moro og underholdende opplevelse.

Wordfeud norsk – Wordfeudnorsk.no er altså nettstedet for deg som vil lære mer om Wordfeud, som jakter på ressurser og informasjon rundt det å spille – og ikke minst som vil bli bedre i spillet. Wordfeud finnes både for Android og iPhone, og antall versjoner med tanke på språk og ordbøker stiger stadig.

Hvorfor har Wordfeudfeberen tatt av?

Vi liker alle å engasjere våre hjerner. Det å få brukt hjernen gir mange en tilfredsstillelse, samtidig som vi får vekket til live vårt konkurranseinstinkt. En annen fin sak med Wordfeud, er at du kan ha spillet med deg hvor du enn går – fantastisk, ikke sant? 🙂